Hidroterapi untuk Haziq…

Pagi tadi, pukul 8 mama dah siapkan air dalam pool Haziq. Nak buat sesi hidroterapi untuk Haziq. Kiranya macam nak rasmikan mambo giant pool Haziq tulah..Super dad pagi-pagi dah pi keje…Kena jaga student ambil exam MUET. Kadang-kadang kesian kat super dad, sanggup ambil kerja lebih masa untuk Haziq…yelah, tak banyak pun dapatnya tapi sekurang-kurangnya sangat membantu….

Mamalah keluarkan daripada kotak, mamalah pam angin..(fuhhh..nasib baik pakai power supply). Bayangkan kalau kena tiup…SEMPUT!!!!!!!…Pukul 9mama dah ceburkan Haziq ke dalam. Mula-mula tu..bagi Haziq tengok je dulu kat tepi. Abang dengan kakaknya yang over exited. Tak kuasa mak!!!!….hihihi

Jeling je dulu. Humang ai..bosanya….blue kaler gitu…(Haziq cakap…)

Ingat boleh masuk sorang-sorang? Takde makna..kamipun join jugak…(abang dan kakaknya cakap)…

dekat sikit lagi..kasi tengok betul-betul dulu…..bagi hilang takut air…

yeyeye..kejap lagi confirm masuk….ahahahahaha….sukanya dia…

Risau jugak kalau Haziq menangis bila masuk air…..yelah, pagi-pagi pulak tu…..Cuaca pun redup-redup macam nak hujan…tak apalah…

mula-mula masuk..

bodyguard dah ada....

princess pun nak jugak...

punyalah layan sampai nak tertido-tido....

buah hati mama....kaulah madu..kaulah racun..kaulah nyawa......

saya nak berenang!!!!!kuak lentang dululah...

Seronok betul tengok Haziq suka dengan pool barunya….nampaknya lepas ni kalau pi mana-mana mandi kolam, bolehlah bawak neckfloat ni..sangat membantu….suka mama…..Petang ni ingat nak buat sekali lagi sesi untuk Haziq tapi mungkin lewat sikit. Haziq baru je lepas makan, tunggu nasi turun dulu…Harap-harap sempatlah super dad tengok Haziq mandi bila balik kerja nanti…Mudah-mudahan kaki Haziq akan semakin kuat……Harap-harap tangan Haziq pun akan mula mengayuh dah tak statik aje….

Hari Isnin ni bolehlah mama bawak aksesori ni pi PD…kita masukkan Haziq dalam real pool!!!! Yeah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s