Gaya saya tidur…………..

Lama rasanya tak masukkan sebarang entri dalam blog Haziq ni. Al-maklumlah, tak banyak perkembangan terbaru Haziqlah pembaca yang budiman semua….Tapi hari ni mama nak kongsikan gaya-gaya Haziq masa tidur untuk tatapan semua pembaca yang setia mengikuti perkembangan Super Aiman Haziq…..tapi tak banyak sangatlah sebab gambar yang banyak dalam laptop lama mama….ni yang mana ada dalam simpanan laptop kerja mama je….Bila tengok gambar-gambar Haziq tidur….hmmmm susahlah nak ungkapkan apa perasaan yang hadir…semua ada……bahagia, sedih, sayu, suka….senang cerita………….DALAM HATI ADA TAMAN!!!!!!!

Jadi, untuk tak panjangkan cerita, jemputlah cuci mata ye…

Tidur masa dibawa berjalan naik kereta..

Sambil-sambil tengok tv, tv tengok dia………

Betul punya mengantuk….

Tak sedar ada selimut…kejap lagi hilang………..

Diajar sujud tapi macam tidur….

Gaya tiga beradik…..

Eh terselit gambar dengan Uncle Shaharonlah, siapa kenal sila angkat tangan!!!!…………………..hikhikhik

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s